صفحه نخست | آرشيو مطالب | ارتباط با ما | پروفایل مدیر وبلاگ | خانگي سازي | ذخيره صفحه | لينك آر اس اس | طراح قالب

 

کاربر مهمان، خوش آمديد به .::بهترین و بدترین روغن خوراکی چیست؟::.

موضوعات
ورزش ها
کوچک کردن باسن
کوچک کردن شکم
فرم دهی سینه
فرم دهی سینه2
کوچک کردن شکم2
کوچک کردن پهلو
زیبا کردن باسن
بزرگ کردن سینه
رفع شلی بازو
تقویت بازو
باریک کردن بدن
باریک کردن کمر
پس از زایمان؟
زیبا کردن باسن2
حرکات یوگا
راه لاغری
پویاورزان
رژیم لاغری
رژیم لاغری 1
رژیم لاغری 2
رژیم لاغری 3
کم کردن 5کیلو در یک هفته
برنامه 100% لاغری
روغن خوراکی؟
رژیم چاقی
چاق شدن 1
چاق شدن 2
دانلود کتاب راهنمای چاق شدن
چاق شدن 3
برنامه چاقی
برنامه چاقی 2
عمومی
چرا زنان چاقند؟
6 کلید لاغری
تردمیل یا دوچرخه؟
کالری غذاها
5 غذای چربیسوز
استفاده از سوما؟
بدنسازی
جدول استفاده از کراتین
درباره پرتئین و مکمل های معروف
کراتین چیست؟
مواد غذایی پروتئین زا
برنامه غذایی عضله ساز
برنامه فیتنس کردن
عکس خودم
طراحی های ناخن
عکس طراحی ناخن

آرشيو ماهيانه
<-ArchiveTitle->

لينک دوستان

آمار بازديد

» تعداد بازديدها:
» کاربر: Admin


تبليغات


پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به اين وبلاگ خوش آمديد . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ ياري رسانيد .

بهترین و بدترین روغن خوراکی چیست؟

بهترين روغن ها:

1- روغن بذر کتان: روغن بذر کتان بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا- 3 است. براي قلب و روده ها مفيد است. يبوست را کاهش مي دهد. قدرت ايمني بدن را تقويت مي کند. سلامت پوست را ارتقا مي بخشد. ليگنين (فيبر غذايي غيرمحلول) دارد که براي بدن مفيد است. ولي اگر به طور صحيح نگهداري نشود، به سرعت فاسد مي شود . براي پخت غذا مناسب نيست.

2- روغن کانولا: روغن کانولا منبع غني اسيدهاي چرب امگا- 3 و امگا- 6 است. مقدار چربي هاي اشباع در آن خيلي کم است، در نتيجه براي قلب مفيد است.

3- روغن سويا: روغن سويا داراي اسيدهاي چرب امگا- 3 و امگا- 6 است، ولي اغلب خيلي تصفيه و هيدروژنه (جامد) مي شود.

4- روغن زيتون (خالص يا خيلي خالص): هنگام استخراج روغن زيتون از ميوه ي آن، نيازي به حرارت بالا و فرآيند شيميايي نيست. به کندي فاسد مي شود. براي پخت غذا در درجه حرارت معمولي مناسب است. در صورت مصرف متعادل،LDL (چربي بد) را کاهش مي دهد، بدون اينکه ميزان HDL (چربي خوب) را تغيير دهد، در نتيجه نسبت HDL به LDL را بهبود مي بخشد که براي سلامتي بدن مفيد است.

5- روغن تخم کدو حلوايي: روغن کدو حلوايي چربي اشباع کمي دارد. منبع غني اسيدهاي چرب امگا- 6 است. ممکن است بعضي اسيدهاي چرب امگا- 3 را نيز داشته باشد. عمل تصفيه کردن و فرآيندهاي شيميايي در کارخانه، ارزش تغذيه اي آن را کاهش مي دهد.

 

روغن هاي حد وسط:

1- روغن گلرنگ: چربي اشباع کم و اسيدهاي چرب امگا- 6 زيادي دارد.

2- روغن آفتابگردان: روغن آفتابگردان منبع غني اسيدهاي چرب امگا- 6 است.

3- روغن ذرت: روغن ذرت منبع غني اسيدهاي چرب امگا- 6 است. چربي اشباع آن کمي بيشتر از روغن هاي گروه اول (بهترين روغن ها) است. اغلب هيدروژنه (جامد) مي شود.

4- روغن بادام زميني: تا حدودي چربي اشباع روغن بادام زميني بالاست، ولي کمتر از کره، چربي حيواني و روغن پنبه دانه است. براي پخت و پز غذا در درجه حرارت بالا مناسب است.

 

بدترين روغن ها:

1- روغن پنبه دانه: چربي اشباع زيادي دارد. داراي بقاياي ضد آفت هاي گياهي است. بيشتر اوقات هيدروژنه (جامد) مي شود.

2- روغن هسته خرما (روغن پالم): روغن پالم داراي چربي اشباع بالايي است، در نتيجه کلسترول خون را افزايش مي دهد.

3- روغن نارگيل: روغن نارگيل از تمام انواع روغن هاي گياهي، چربي اشباع بيشتري دارد و براي سلامت قلب مضر است.



:: موضوعات مرتبط: روغن خوراکی؟، ،

نوشته شده توسط رامتین در پنج شنبه 7 ارديبهشت 1391

و ساعت 12:28 
  

صفحه قبل 1 صفحه بعد
درباره




به وبلاگ من خوش آمدید


بر چسب ها
تمرین , سینه , اب کردن چربی باسن , کوچک کردن باسن با ورزش , خوش فرم کردن باسن , عضله ای کردن باسن , رژیم لاقری بانوان , رژیم لاغری اقایان , رژیم لاقری باسن , سینه , پا , ران , رزیم لاغری , رژیم لاقری روزانه , برنامه غذایی هفتگی ,

پيوندهاي روزانه
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
سفارش آنلاین قلیون

لیست تمام پیوند ها


جستجو


     

 

 

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by big
Design By : wWw.Theme-Designer.Com



شارژ ایرانسل

فال حافظ